Wij doen ons best je bestelling zo snel mogelijk bij je af te leveren. Bij elk product kun je de levertijden terugvinden. Doorgaans gaat het over 5 werkdagen (weekends en feestdagen niet inbegrepen) of 10 werkdagen indien het een bestelling is met droogbloemen.

Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen,  dan brengen wij u hier zo snel mogelijk van op de hoogte.

Binnen België:

€ 2,80 voor bestellingen die door de brievenbus passen. Dit is zonder track en trace code en enkel toepasbaar binnen de voorwaarden die vermeld worden op de productpagina’s waar dit van toepassing is. Kies de standaardverzending en gebruik de code BRIEVENBUS.
€ 7,30 voor niet-verzekerde verzending
€ 9,75 voor verzekerde verzending waarbij de inhoud verzekerd is tot een waarde van € 500
Gratis verzending voor bestellingen vanaf  € 150

Verzending naar Nederland:

Brievenbuspost is niet mogelijk.
€ 10,30 voor verzending waarbij de inhoud standaard verzekerd is tot een waarde van € 500

De levering verloopt via PostNL. Over het algemeen zal de aflevering 2 à 3 werkdagen na het verzenden plaatsvinden. Je ontvangt bij het verzenden ook meteen een track en trace code. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Mocht er toch iets mis gelopen zijn met de verzending van je pakket, dan vragen wij om ons te contacteren via atteljeebtlc@gmail.com